Om Autoimpact

Vi arbejder med udvikling af mennesker og forretninger i bilbranchen, gennem kompetent dialog og enkle, praktiske løsninger.

Autoimpact blev etableret i 2007 af Leif Køtter Olsen, der har en baggrund i bilbranchen, som omfatter salg af biler, salg af leasingløsninger og drift af egen Peugeot forretning.

Gennem samarbejde med bilforhandlere både herhjemme og i andre EU lande, med bilimportører og med leverandører til bilbranchen vedligeholder og opdaterer vi vores erfaringsgrundlag. Det betyder, at vi udover at løse konkrete opgaver for vores kunder også kan tilføre dem ny, aktuel viden om markedet. Når vi skønner det formålstjenligt, trækker vi på partnere med specifikke kompetencer.

Autoimpacts arbejdsområder spænder fra sparring omkring en forretningsidé eller justering af et koncept. Over udførelse af en kundeundersøgelse eller træning af personalet. Til at forberede boost af salget eller rekruttere medarbejdere.

Vi har en praktisk tilgang til opgaveløsninger. Vi anerkender vigtigheden af planlægning og omtanke, men vi fokuserer meget på ikke at gøre tingene vanskeligere, end de er. Vi er her for at skabe resultater for vores kunder, og det skal ikke tage mere tid end højst nødvendigt.

Hvis ovenstående giver mening for dig, så lad os mødes. Ringer du?
Tlf. 2818 2530