Leverandører

Som leverandør til bilbranchen har du selvfølgelig et grundigt kendskab til spillerne på markedet. Det har vi også. Så behøver vi ikke starte med Adam & Eva, men kan gå direkte til løsning af din konkrete opgave … det er da dejligt, ikke?

 

 • Surveys
  Har du brug for at vide mere om markedet? Vi producerer surveys efter dine behov. Fra enkle online surveys til personlige interviews.
 • Rekruttering
  Vores store viden om bilbranchen gør, at vi hurtigt forstår dine behov – også når det gælder rekruttering af nye medarbejdere. Vores netværk bliver brugt aktivt og tæller i dag over 1.800 brancherelevante kontakter.
 • Service designs
  Ved hjælp af velafprøvede værktøjer skaber vi klare billeder af dine kunder og deres vej mod loyalitet og gentagne køb. Vi bruger billederne til at hjælpe dig i udviklingen af nye produkter, services og markedsføringstiltag.
 • Salgstræning
  Vi har vores daglige gang i bilbranchen. Vi kender dine kunder og ved, hvilke værktøjer, der virker. Vores samarbejde med bilforhandlere og importører er udviklet over flere år og betyder, at vi har et dybt kendskab og en unik indgang til branchen.