Bilimportører

Som bilimportør har du stort set ingen indflydelse på det, som det hele drejer sig om: Dit produkt. Derfor er dine handlingsmuligheder begrænset til markedsføring og påvirkning af kanalen. Vi trådte vores barnesko i kanalen … vi kender spillereglerne og mulighederne, og vi spiller gerne med.

 

 • Classroom training
  Stor erfaring med træning af grupper. Implementering af nye produkter i eksisterende salgsproces. Udvikling af træningsforløb og opfølgning.
 • Rekruttering
  Vores store viden om bilbranchen gør, at  vi hurtigt forstår dine behov – også når det gælder rekruttering af nye medarbejdere. Vores netværk bliver brugt aktivt og tæller i dag over 1.800 brancherelevante kontakter.
 • Surveys
  Har du brug for at vide mere om markedet? Vi udvikler surveys efter dine konkrete behov. Fra enkle online surveys til personlige interviews.
 • Kundetilfredshed
  Med udgangspunkt i dine målinger hjælper vi forhandlere med handlingsplaner og sørger for at holde fokus på indsatserne. Med enkle virkemidler skaber vi endnu mere tilfredse kunder.
 • Service designs
  Ved hjælp af velafprøvede værktøjer skaber vi klare billeder af dine kunder og deres vej mod loyalitet og gentagne køb. Vi bruger billederne til at hjælpe dig i udviklingen af nye produkter, services og markedsføringstiltag.